Blog

Spavaonice

Dragi posjetitelji Liburnicona!

Ako nemate novaca za smještaj u opatijskim hotelima i apartmanima, a dolazite iz raznih dijelova Hrvatske, Europe, svijeta, imamo za vas organiziran smještaj u našem slavnom Dormitoriumu, odnosno, dvorani Liburnija u petak 18.8. i subotu 19.8. Kotizacija za svako noćenje je 20kn. Broj mjesta je ograničen, zato požurite!

Udobnost smještaja odgovara ovogodišnjoj temi, stoga preporučamo onima koji su još početnici na putu do barbara, sa sobom ponijeti vreće za spavanje i spužve. Također napominjemo da imamo i organiziranu garderobu u samoj školi, stoga ne odgovaramo za izgubljene stvari u spavaonici.

Prijave za smiještaj možete slati na mail: liburnicon@gmail.com

S veseljem vas očekujemo!

Poziv za sudjelovanje u programu

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje u programu ovogodišnjeg izdanja Liburnicona da se prijave na liburnicon@gmail.com.

Festival znanstvene fantastike i fantastike Liburnicon 2017. će se odvijati u prostoru OŠ “Rikard K. Jeretov” u Opatiji, od petka do nedjelje, 18. – 20. kolovoza.

Tema ove godine je “Svijet barbara”. Kroz uređenje prostora i točke programa stavit ćemo naglasak na stara europska plemena, njihovu povijest i mitologiju te dočarati atmosferu priča o hrabrim ratnicima, mističnim druidima i bićima iz legendi. U to se uklapaju i svi “barbariani”, od raznih iz popularne kulture poput Conana, pa do vašeg originalnog mišićavog lika iz RPG kampanja.

Primamo prijave za:

– predavanja i tribine
– kvizove, radionice i igre
– izložbe umjetničkih radova
– prezentacije/turnire/vođenje stolnih društvenih igara (RPG, board game…)
– štandove
– druge stavke koje bi se uklopile u program (performansi, predstavljanja…)

Upozoravamo kako je broj za sve navedeno ograničen te prijave prihvaćamo do popunjenja, a najkasnije do 30.07.2017.