Terrible Creations

LARP

Love Is Blue (Fabrizio Bonifacio)

Psihopat je oteo i zatočio šest sasvim običnih ljudi. Neće svi preživjeti. Tko će se sve izvući i kako? Komorni psihološki triler s elementima horora. Igrači preuzimaju uloge otetih ljudi koji se bore za život.

Trajanje: 2 h
Dob: 18+
Broj igrača: 6-10

Harry Potter: Mračna vremena (Terrible Creations)

Odrastali ste zamišljajući da se nalazite u ulozi Harryja, Rona, Hermione ili nekog drugog polaznika Hogwartsa? Marljivo vježbate mahanje čarobnim štapićem? Ovo vam je prilika da na kratko postanete jedan od vaših omiljenih likova!

U igri ćete moći sudjelovati samo ako ste bar jednom pročitali sve knjige ili pogledali sve filmove!

Prošlo je godinu dana otkako je Harry nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok Voldemortova moć jača, Red feniksa sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

Trajanje: 2 h
Dob: 16+
Broj igrača: 5-8

Battlestar Galactica: Tegljač 212 (Terrible Creations)

U bijegu ste. Nastojite spasiti goli život i bijedne ostatke čovječanstva nakon napada Cylonaca na Dvanaest kolonija. Broj na kojem se nalazite – Tegljač 212 – poslan je do obližnjeg planeta kako bi istražio ima li na njemu resursa ključnih za preživljavanje ljudske flote. Na žalost, upali ste u cylonsku zasjedu. Većina posada ubijena je, a brod gotovo uništen. Hoćete li riskirati slanje poziva u pomoć? Vremena je sve manje.

Trajanje: 2 h
Dob: 18+
Broj igrača: 6-10

 

Battlestar Galactica.jpg